Inhuren?

Home »  Inhuren?

Gaat u trouwen? Organiseert u een congres? Of wilt u met uw collega’s actief aan de slag met improvisatietheater? De Noordsterren zijn u graag van dienst!

Theatersportvereniging De Noordsterren richt zich op verschillende vormen van improvisatietheater. Deze vorm van theater kent u misschien van televisieprogramma’s als De vloer op, In Goed Gezelschap en De Lama’s.

Ook u kunt De Noordsterren inhuren om uw activiteit, bedrijfsfeest of familiereünie te verrijken met theatraal entertainment dat aansluit op de gelegenheid. Wij leveren u maatwerk, bijvoorbeeld met één van de volgende concepten:

 

Voorstellingen en demonstraties

Een theatersportdemonstratie is een improvisatievoorstelling. Acteurs spelen scènes aan de hand van suggesties uit het publiek. Dit publiek wordt actief bij de voorstelling betrokken. Een demonstratie theatersport kan bijvoorbeeld worden ingezet bij het afscheid van een collega of een ludieke afsluiting van een congres.

 

Workshops

Wilt u eens echt iets anders voor een familie- of personeelsuitje? Denk dan eens aan een workshop theatersport! In een workshop worden een aantal basisvaardigheden van improvisatietheater aangereikt. Denk hierbij aan accepteren van een spelaanbod, durven falen en je medespelers laten stralen. Daarnaast worden een aantal spelvormen, zoals bijvoorbeeld de Cluedo of een Diavoorstelling aangeleerd. Aan het eind van de workshop kan de deelnemer het geleerde in praktijk brengen door het aan de andere deelnemers te laten zien of eventueel in een heuse voorstelling met publiek.

De deelnemers leren elkaar tijdens de workshop op een andere manier kennen en beleven bovenal veel plezier aan het samen improviseren.

 

Animatietheater

Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor animatietheater. Dit is een vorm van theater, waarbij een acteur (of meerdere acteurs) als een typetje tussen en met de gasten speelt. Dit typetje kan zich afhankelijk van uw gelegenheid zo bescheiden of extravert opstellen als u wenst. De acteur gaat interactie aan met de aanwezigen, waardoor er steeds nieuwe en verrassende situaties kunnen ontstaan. De gasten worden steeds weer verrast en uitgenodigd om deel te nemen aan het spel. Deze vorm van theater is bijvoorbeeld in te zetten bij personeelsfeesten, een congres en bruiloften.

Bent u nieuwsgierig geworden? Op de volgende pagina vindt u concrete voorbeelden van ons entertainment op maat.

Meer informatie en boekingen? Mail ons.


Een greep uit de reacties:

  • “Wij vonden jullie presentatie geweldig! […] Jullie rol tijdens de hele avond was geweldig! Wie weet kunnen we nog eens zoiets organiseren. We hebben positieve reacties gehad.”
  • “Hartelijk dank voor de fijne avond die jullie groep onze medewerkers en jubilarissen hebben bezorgd. We hebben een hele fijne avond gehad.”
  • “Wij hebben een leuke workshop van jullie gehad!”
  • “Knap hoe jullie ter plekke iets kunnen maken met onze suggesties!”
  • “Erg bedankt voor jullie medewerking. De docent was ook erg enthousiast naar ons toe over de workshops. Ik heb ook het idee dat de leerlingen ervan hebben genoten. Wat uiteraard erg belangrijk is!”
  • Jullie waren toen awesome!!!”

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes